Yritysinfo

MATO EngineeringMissio

Yrityksen tavoitteena on luoda teknologiaa, jolla saamme materiaalit puhumaan. Jos vielä oppisimme ymmärtämään niitä… ja miksipä emme oppisi.

 

MATOlog

Suomalainen keksintö

Mato Engineering Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen start up -yritys, joka suunnittelee, valmistaa sekä markkinoi langattomia IoT -antureita erilaisten materiaalien ja tilojen seurantaan. Kehittämämme teknologian avulla tutkitaan rakenteiden ja tilojen toimivuutta muuttuvissa olosuhteissa.

Teknologia sekä sen avulla valmistetut anturit ovat suomalaista insinööriosaamista. Tuotekehitys sekä pienvalmistustehdas sijaitsevat Pohjois-Espoossa. Yrityksellä on erittäin vahva elektroniikan, pintakäsittelyn, materiaalitekniikan sekä energia- ja ympäristötekniikan osaaminen.

MATOlog

Tuotteiden lanseeraus

Nyt valmistuneet tuotteet mahdollistavat uudenlaisten online -mittauspalveluiden tuottamisen kustannustehokkaasti

Tuotekehityksen sekä aktiivisen pilotoinnin seurauksena yhtiö siirtyy kahden kehityksen alla olleen tuotteen osalta pilottivaiheesta tuotteiden kaupallistamiseen tammikuussa 2021 (MATOlog BOX, MATOlog CURE).

Kahden myöhemmin kaupallistettavan tuotteen osalta (MATOlog FLOOD, MATOlog ROAD) jatkamme yhteistyökumppaniemme kanssa pilotointia.

Sensor login
Suomi